• Počivalnik Zoe
  • Počivalnik Zoe

Počivalnik Zoe

Ekskluziven počivalnik izpopolnjenega dizajna, izdelan iz vrtljive kovinske strukture s štirimi nogami in ukrivljeno vezano strukturo, oblazinjeno s poliuretansko peno in perjem. Cene so informativne!

že od 1.633,89 €

Opis
Ekskluziven počivalnik izpopolnjenega dizajna, izdelan iz vrtljive kovinske strukture s štirimi nogami in ukrivljeno vezano strukturo, oblazinjeno s poliuretansko peno in perjem.

Zoe je vrtljiv počivalnik, ​​ki je primeren za urbano, sodobno okolje, da dopolni vašo dnevno sobo. Struktura je čvrsta, mehkoba blazine pa nudi idealno udobje za branje ali trenutek sprostitve. Poleg tega se lahko počivalnik uporablja v bolj formalnih okoliščinah, kot so pisarne in čakalnice, ali v hotelih.

Izdelan je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjea s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Blago počivalnika je v celoti snemljivo in pralno, izjema je umetno in pravo usnje. Blago je iz različnih materialov, ki ne vpijajo tekočine, ne vpijajo madežev, in se ga v večini primerov lahko pere v pralnem stroju na 30°.

Oblazinjen s tkanino, umetnim usnjem ali usnjem, vendar ga ni mogoče odstraniti. Podnožje je iz lesa hrasta, ki je na voljo v barvi pepela ali naravnega oreha.

Počivalnik je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja so lahko tekstil, umetno usnje ali pravo usnje.

Povprašajte za popust!

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

     Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.