• Počivalnik Dondolami
 • Počivalnik Dondolami
 • Počivalnik Dondolami
 • Počivalnik Dondolami
 • Počivalnik Dondolami

Počivalnik Dondolami

Dinamična in mlada ideja o naslanjaču z zibajočim učinkom. Sedežni sistem, ki se popolnoma ujema s počivalniki za “enostavno življenje”, kot nalašč za sodobne prostore. Cene so informativne!

že od 692,96 €

Opis
Dinamična in mlada ideja o naslanjaču z zibajočim učinkom. Sedežni sistem, ki se popolnoma ujema s počivalniki za “enostavno življenje”, kot nalašč za sodobne prostore.

Dondolami je lahko oblazinjen v tkanini, umetnem usnju ali usnju in je vedno popolnoma odstranljiv. Dva neodvisna elementa v velikosti 72 in 92 cm lahko združite v alternativno modularno sedežno garnituro.

Izdelan je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjea s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Blago počivalnika je v celoti snemljivo in pralno, izjema je umetno in pravo usnje. Blago je iz različnih materialov, ki ne vpijajo tekočine, ne vpijajo madežev, in se ga v večini primerov lahko pere v pralnem stroju na 30°.

Oblazinjen s tkanino, umetnim usnjem ali usnjem, vendar ga ni mogoče odstraniti. Podnožje je iz lesa hrasta, ki je na voljo v barvi pepela ali naravnega oreha.

Počivalnik je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja so lahko tekstil, umetno usnje ali pravo usnje.

Povprašajte za popust!

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki

 

   Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.