Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 500 €

Ugodna ponudba

Garantirano najnižje cene

Kratek dobavni rok

Izdelke dostavimo v 2 do 4 tednih

O nas

Želite pohištvo, ki bo sodobno in funkcionalno?
Bi se radi v prostoru počutili prijetno in domače?
Vam veliko pomenita udobje in kakovost?

Dobrodošli v zasebno podjetje VISIT – DAVID KUHAR, s. p., katerega dejavnost je prodaja pohištva priznanih domačih in tujih proizvajalcev. Znani smo z imenom DOMIZE. Naša ponudba temelji predvsem na kataloški predstavitvi izdelkov, ki so certificirani in že uveljavljeni na svetovnem trgu. Ker smo konkurenčni, lahko naše stranke kupijo cenovno ugodne izdelke.

S svojo pestro ponudbo miz in stolov za dom, vrtove in gostinske lokale lahko zadovoljimo še tako zahtevnega kupca. Sodelujemo namreč s svetovno priznanimi italijanskimi proizvajalci, prepoznavnimi po svoji blagovni znamki, med njimi so podjetje  O & G, oddelek Calligaris, S. p. A., Domitalia, Buiani, Pedrali, Midj, Veneta sedie, Zamagna, Cizeta, La sedia, Tornibel, Zg group, Doimo Salotti, Ditre Italia in drugi.

Vsi izdelki zagotavljajo visoko kakovost, potrjeno s certifikatom kakovosti ISO 9001,  imajo privlačen dizajn, so elegantni, kar so odlike prestižnega pohištva. 

Potrebujete opremo za čakalnice, vrhunske pisarniške stole s 5-letno garancijo, opremo za konferenčne dvorane ali opremo za sejne sobe?

Vse to proizvaja družinsko podjetje z več kot 50-letno tradicijo, opremo pa odlikuje visoka kakovost, potrjena s certifikatom ISO 9001.

Bi radi opremili pisarno, družabni prostor, rekreacijsko in športno dvorano?

Pri tem vam bo svetoval naš arhitekt, da bo nastal prostor, v katerem boste zadovoljni preživljali svoj delovni in prosti čas.

Ponosni smo tudi, da lahko sodelujemo s priznanim proizvajalcem pohištva ZG GROUP, ki proizvaja kakovostne sedežne garniture, oblazinjene postelje, otroške sobe, vgradne omare in kuhinje.

Privlačen dizajn, izjemna kakovost, okoljski certifikat ISO14001 in certifikat kakovosti ISO9001 potrjujejo, da je to vrhunsko pohištvo.

Se želite tudi sami prepričati o kakovosti izdelkov iz ponudbe in si pri nas ogledati nekaj razstavljenih izdelkov posameznih proizvajalcev?

Pokličite nas in dogovorili se bomo za ogled. Ta je mogoče tudi konec tedna in ob praznikih.