Lezisce Air System Attivo Rigenera – 1 zoom

Hover

Lezisce Air System Attivo Rigenera – 2 zoom

Hover

Aktivno letveno dno Air System elektro zoom

Hover

Lezisce Air System Attivo Rigenera – 1
Lezisce Air System Attivo Rigenera – 2
Aktivno letveno dno Air System elektro
Full Screen

Ležišče Air System Attivo Rigenera

Ležišče Aktivna regeneracija z aktivnim zračnim sistemom AIR SYSTEM® so sestavljene iz 3 plasti, ki so v medsebojni sinergiji.

 

Januarja 2014 je podjetje Dormiflex na zdravstveno področje uvedlo sistem ležišč, osnovanih na aktivnem zračnem sistemu AIR SYSTEM. Ta inovativni izdelek je priznalo in potrdilo italijansko ministrstvo za zdravje kot »ortopedski medicinski pripomoček razreda 1 proti preležaninam z oznako CE«.

 

Dobavljiv v vseh oblikah in dimenzijah. Cena je za vzmetnico dimenzije 90 x 200 cm!
Cene so informativne!

 

Opis

Ležišče Aktivna regeneracija z aktivnim zračnim sistemom AIR SYSTEM®, so sestavljene iz 3 plasti, ki so v medsebojni sinergiji:

  • spominska pena hrbtenici pomaga zavzeti naravni položaj, kar omogoča telesu kar največ udobja. Kapsule iz gela vpijajo toploto in dajejo večji občutek svežine v vročih dneh
  • nosilna struktura je sestavljena iz samostojnih kock, to pa omogoča popolno prilagodljivost na različne dele telesa. Zasnovana je za prileganje v predelu ramen in medenice in v ledvenem delu za podporo hrbtenice,
  • nosilna stran je iz anatomske pene s 7 ločenimi območji za prilagajanje telesu in večji prehod zraka za higieno vzmetnice.

Ta inovativni izdelek je priznalo in potrdilo italijansko ministrstvo za zdravje kot »ortopedski medicinski pripomoček razreda 1

proti preležaninam z oznako CE«.

Posebna srebrna protistresna tkanina z zračnim sistemom ASAA, ki je sestavljena iz mreže srebrnih vlaken. To lahko zmanjša ali celo odpravi elektrostatične in elektromagnetne tokove (elektrosmog) iz ležišča, da postane nevtralno. Ta ekskluzivna elastična tkanina prekriva notranjo plast vzmetnice in jo tako zaščiti pred prahom in pršicami, hkrati pa vse leto ohranja higieno. Zaradi srebrnih vlaken odstranjuje statične in elektromagnetne naboje in učinkuje naravno protibakterijsko.

Več o medicinski vzmetnici Air System Attivo si lahko preberete tukaj.

Dodatne informacije

Blagovna znamka

Dormiflex