Akcija!

Sedežna garnitura Newton

Že od: 3.453,17 

Sedežna garnitura Newton italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, predstavlja novo generacijo sedežnih garnitur, katerih glavna značilnost je prilagodljivost sestave, ki želi spoštovati navade uporabe, potrebe projekta in opremljenost prostora.Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

Kategorija:

Opis

Newton predstavlja novo generacijo sedežnih garnitur, katerih glavna značilnost je prilagodljivost sestave, ki želi spoštovati navade uporabe, potrebe projekta in opremljenost prostora.

Vsi elementi, ki sestavljajo Newtonovo leseno sedežno garnituro, so neodvisni drug od drugega, zato so konfiguracije, ki jih je treba zadovoljiti, neomejene. Ta sedežna garnitura brez naslona je bila ustvarjena, da vam prilagodi vašo udobje z ohlapnimi blazinami, nameščenimi na sedišče.

Vključevanje elementov dodatne opreme, kot so lesene police in police za knjige, ter možnost kombiniranja različnih materialov, kot sta tkanina in usnje, ustvarja dodatno stopnjo prilagoditve. Sedaj sedežna garnitura postane edinstven in izviren kos pohištva, sodoben in funkcionalen hkrati.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Blago sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno, izjema je umetno usnje. Blago je iz različnih materialov, ki ne vpijajo tekočine, ne vpijajo madežev, in se ga v večini primerov lahko pere v pralnem stroju na 30°.

Sedežna garnitura Newton je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov sedežne garniture Newton z dimenzijami:

  • Dvosed: dolžina 216 cm, širina 106 cm in višina 76 cm  – od 4.316,46 EUR
  • Trosed: dolžina 228 cm, širina 126 cm in višina 76 cm  – od 4.832,96 EUR

Cene so brez popustov! Povprašajte za ugodnejšo ponudbo.

Sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja so lahko tekstil, umetno usnje ali pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki    Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.