Sedežna garnitura Gregory

Že od: 3.106,90 

Sedežna garnitura Gregory italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, sodoben, vendar izdelan, kot to narekuje tradicija. Med modeli sedežnih garnitur, ki so danes na trgu, ima Gregory zagotovo eno glavnih vlog, zahvaljujoč očarljivemu ravnovesju med estetsko eleganco in enostavnostjo uporabe. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

Kategorija:

Opis

Ko govorimo o sedežnih garniturah oblečene v tekstilu, pomislimo na trendovsko, moderno sedežno garnituro. Sodoben, vendar izdelan, kot to narekuje tradicija. Med modeli sedežnih garnitur, ki so danes na trgu, ima Gregory zagotovo eno glavnih vlog, zahvaljujoč očarljivemu ravnovesju med estetsko eleganco in enostavnostjo uporabe.

Pristni primer pohištva, ki lahko izboljša vsako okolje: od najbolj urbanega in minimalističnega do najbolj nordijskega in racionalnega.

Za obliko sedežne garniture so značilni visoki nasloni za roke, ki segajo navzven, sedišče je široko, udobno in globoko, nasloni pa so zaradi različne gostote čisti, visoki in zelo udobni.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Blago sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno, izjema je umetno usnje. Blago je iz različnih materialov, ki ne vpijajo tekočine, ne vpijajo madežev, in se ga v večini primerov lahko pere v pralnem stroju na 30°.

Sedežna garnitura Gregory je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov sedežne garniture Gregory z dimenzijami:

 • Dvosed maxi: dolžina 218 cm, širina 102 cm in višina 87 cm  – od 3.106,90 EUR
 • Trosed: dolžina 238 cm, širina 102 cm in višina 87 cm  – od 3.303,22 EUR
 • Trosed s počivalnikom: dolžina 311 cm, počivalnik 160 cm in višina 87 cm  – od 5.280,94 EUR

Cene so brez popustov! Povprašajte za ugodnejšo ponudbo.

Sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja so lahko tekstil, umetno usnje ali pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki  Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.