Akcija!

Sedežna garnitura Freedom

Že od: 3.504,82 

Sedežna garnitura Freedom italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, je modularna sedežna garnitura, ki se lahko prilagodi vsem prostorskim zahtevam in z rešitvami tako za sodobno bivanje kot bolj tradicionalen bivalni prostor. Elemente Freedom je mogoče enostavno prilagoditi zahvaljujoč možnosti poljubnega vstavljanja naslonjala/rokonaslona na vsaki strani, ki jih je mogoče enostavno prestaviti na štiri strani elementa.Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

Kategorija:

Opis

Freedom je modularna sedežna garnitura, ki se lahko prilagodi vsem prostorskim zahtevam in z rešitvami tako za sodobno bivanje kot bolj tradicionalen bivalni prostor. Elemente Freedom je mogoče enostavno prilagoditi zahvaljujoč možnosti poljubnega vstavljanja naslonjala/rokonaslona na vsaki strani, ki jih je mogoče enostavno prestaviti na štiri strani elementa.

Njegovo neskončno modularnost zagotavljajo elementi, ki jih je mogoče enostavno spreminjati zahvaljujoč možnosti vstavljanja, po želji na vsaki strani, naslonjala za roke / hrbtnega naslona v velikosti 7 ali 13, ki jih je mogoče prestaviti na štiri strani elementa, ki je vedno pripravljeno z ustreznimi luknjami za priklop naslonjala za roke ali hrbet.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Blago sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno, izjema je umetno usnje. Blago je iz različnih materialov, ki ne vpijajo tekočine, ne vpijajo madežev, in se ga v večini primerov lahko pere v pralnem stroju na 30°.

Sedežna garnitura Freedom je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov sedežne garniture Freedom z dimenzijami:

  • Dvosed maxi: dolžina 266 cm, širina 93 cm in višina 84 cm  – od 4.381,02 EUR
  • Kotna: dolžina 304 cm, širina 304 cm in višina 84 cm  – od 7.959,28 EUR

Cene so brez popustov! Povprašajte za ugodnejšo ponudbo.

Sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja so lahko tekstil, umetno usnje ali pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki    Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.