Akcija!

Sedežna garnitura Forest

Že od: 1.699,18 

Sedežna garnitura Forest italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, sedežna garnitura s sodobnim dizajnom, primerna za okrasitev moderne dnevne sobe. Za dobro definirane poteze je značilen mehak, rahlo zaobljen naslon za roke in zakovičeni šivi, ki opredeljujejo njegove linije. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

Kategorija:

Opis

Sedežna garnitura Forest s sodobnim dizajnom, primerna za okrasitev moderne dnevne sobe. Za dobro definirane poteze je značilen mehak, rahlo zaobljen naslon za roke in zakovičeni šivi, ki opredeljujejo njegove linije.

Model ponuja možnost več modularnih rešitev zahvaljujoč široki paleti linearnih, kotnih in oblikovanih elementov, ki omogočajo ustvarjanje edinstvenih kompozicij z močno osebnostjo.

Forestj e mogoče kontekstualizirati v katerem koli okolju, zahvaljujoč široki paleti razpoložljivih elementov, ki se prilagajajo dimenzijam, ki so na voljo v bivalnem prostoru zahvaljujoč različnim velikostim polotokov in stranskih elementov. Udobje zagotavljajo udobni sedeži iz poliuretana in prijetna naslonjala.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Blago sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno, izjema je umetno usnje. Blago je iz različnih materialov, ki ne vpijajo tekočine, ne vpijajo madežev, in se ga v večini primerov lahko pere v pralnem stroju na 30°.

Sedežna garnitura Forest je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov sedežne garniture Forest z dimenzijami:

 • Dvosed: dolžina 180 cm, širina 94 cm in višina 83 cm  – od 2.123,97 EUR
 • Trosed: dolžina 200 cm, širina 94 cm in višina 83 cm  – od 2.246,51 EUR
 • Trosed s počivalnikom: dolžina 292 cm, počivalnik 174 cm in višina 83 cm  – od 3.863,20 EUR

Cene so brez popustov! Povprašajte za ugodnejšo ponudbo.

Sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja so lahko tekstil, umetno usnje ali pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki  Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.