Akcija!

Sedežna garnitura Elton

Že od: 2.489,77 

Sedežna garnitura Elton italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, odlikuje trezen dizajn, ki presega čas in modo. Prefinjena estetika, ki ga zaznamuje, je izražena v dizajnu s čistimi linijami in nasloni za roke, ki se rahlo odpirajo navzven, kar poudari in zaznamuje dizajn. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

Kategorija:

Opis

Elton odlikuje trezen dizajn, ki presega čas in modo. Prefinjena estetika, ki ga zaznamuje, je izražena v dizajnu s čistimi linijami in nasloni za roke, ki se rahlo odpirajo navzven, kar poudari in zaznamuje dizajn.

Sedežne blazine, povezane z udobnimi hrbtnimi blazinami, nudijo edinstveno udobje, ki ga je mogoče še izboljšati z vstavitvijo ledvenih opor. Elton je sedežna garnitura z veliko modularnostjo in številnimi elementi, ki sestavljajo model, kar omogoča ustvarjanje tako manjših konfiguracij, primernih za urbane prostore, kot večjih in bolj členjenih kompozicij.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Blago sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno, izjema je umetno usnje. Blago je iz različnih materialov, ki ne vpijajo tekočine, ne vpijajo madežev, in se ga v večini primerov lahko pere v pralnem stroju na 30°.

Sedežna garnitura Elton je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov sedežne garniture Elton z dimenzijami:

  • Dvosed: dolžina 214 cm, širina 101 cm in višina 87 cm  – od 3.269,60 EUR
  • Trosed: dolžina 234 cm, širina 101 cm in višina 87 cm  – od 3.418,44 EUR

Cene so brez popustov! Povprašajte za ugodnejšo ponudbo.

Sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja so lahko tekstil, umetno usnje ali pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki    Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.