Sedežna garnitura Carter

Že od: 2.468,06 

Sedežna garnitura Carter italijanskega proizvajalca Doimo Salotti, minimalistične linije in fini zaključki dajejo Carterju nezgrešljiv šarm in slog, značilen za kakovost, izdelano v Italiji. Majhna velikost in vsestranskost uporabe sta lastnosti, ki Carterju omogočata, da ponudi več modularnih rešitev. Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote.
Cene so informativne!

Kategorija:

Opis

Minimalistične linije in fini zaključki dajejo Carterju nezgrešljiv šarm in slog, značilen za kakovost, izdelano v Italiji. Majhna velikost in vsestranskost uporabe sta lastnosti, ki Carterju omogočata, da ponudi več modularnih rešitev.

Naslonjala za roke so odstranljiva, tako kot sedežne blazine in naslonjala, ki jih je mogoče premakniti in razporediti neodvisno, odvisno od okoliščin, tako da spremenite njihovo razporeditev glede na slog in različne potrebe.
Številnost elementov omogoča ustvarjanje kotnih ali linearnih kompozicij. Med razpoložljivimi elementi lahko izberete stranice, kotni element, ležalnik, polotok in tabure.

Izdelana je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Blago sedežne garniture je v celoti snemljivo in pralno, izjema je umetno usnje. Blago je iz različnih materialov, ki ne vpijajo tekočine, ne vpijajo madežev, in se ga v večini primerov lahko pere v pralnem stroju na 30°.

Sedežna garnitura Carter je lahko izdelana v različnih postavitvah.

Navajamo nekaj primerov sedežne garniture Carter z dimenzijami:

 • Dvosed: dolžina 192 cm, širina 94 cm in višina 82 cm  – od 2.468,06 EUR
 • Trosed: dolžina 212 cm, širina 94 cm in višina 82 cm  – od 2.527,84 EUR
 • Trosed s počivalnikom: dolžina 268 cm, polotok dolžine 150 cm in višine 82 cm  – od 4.104,08 EUR

Cene so brez popustov! Povprašajte za ugodnejšo ponudbo.

Sedežna garnitura je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja so lahko tekstil, umetno usnje ali pravo usnje.

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki  Politika piškotkov

  To spletno mesto uporablja piškotke.

  Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

  Kliknite za več informacij o piškotkih.