Počivalnik Lounge

Že od: 1.427,75 

Lounge je usnjen počivalnik z elegantnim dizajnom, izdelan z vrtljivim podnožjem iz kovine v sivi barvi s štirimi nogami in ukrivljeno strukturo iz vezanega lesa, obloženo s poliuretansko peno in blazinami iz perja. Cene so informativne!

Kategorija:

Opis

Lounge je usnjen počivalnik z elegantnim dizajnom, izdelan z vrtljivim podnožjem iz kovine v sivi barvi s štirimi nogami in ukrivljeno strukturo iz vezanega lesa, obloženo s poliuretansko peno in blazinami iz perja.

Ta moderen vrtljiv počivalnik je idealen za okrasitev s sodobnim pridihom. Prefinjen stil in bistven dizajn omogočata izbiro tega modela za opremljanje domačih okolij, pa tudi za pisarne in čakalnice.

Izdelan je iz masivne lesene konstrukcije, oblazinjena s kompaktno poliuretansko peno višje trdote. Poliuretanska pena je čvrsta, zato se tudi po nekaj letih sedišče ne bo posedlo.
Blago počivalnika je v celoti snemljivo in pralno, izjema je umetno in pravo usnje. Blago je iz različnih materialov, ki ne vpijajo tekočine, ne vpijajo madežev, in se ga v večini primerov lahko pere v pralnem stroju na 30°.

Oblazinjen s tkanino, umetnim usnjem ali usnjem, vendar ga ni mogoče odstraniti.

Počivalnik je v celoti izdelana v Italiji, garancija na izdelek je dve leti.

Materiali oblazinjenja so lahko tekstil, umetno usnje ali pravo usnje.

Povprašajte za popust!

Materiali oblazinjenja                                     Tehnični podatki    Politika piškotkov

    To spletno mesto uporablja piškotke.

    Z nadaljevanjem uporabe strani se strinjate z uporabo le-teh.

    Kliknite za več informacij o piškotkih.