Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 500 €

Ugodna ponudba

Garantirano najnižje cene

Kratek dobavni rok

Izdelke dostavimo v 2 do 4 tednih

Blog

Zložljivi in vrtni stoliZložljivi in vrtni stoli

Pomlad že trka na vrata in z njo sončni žarki, ki prinašajo toplino in optimizem v vsakdan. Z vedno daljšimi in toplejšimi dnevi si bomo lahko privoščili druženja z domačimi in prijatelji kar zunaj na terasi ali vrtu, pa kak piknik, rojstnodnevno zabavo, obletnico ...

Preberi več >>

Kateri material izbrati za stole?Kateri material izbrati za stole?

Če so se glavni kriteriji pri izbiri včasih vrteli okrog barve, oblike in cene, danes čedalje več kupcev daje poudarek na udobju, ergonomičnosti, vzdržljivosti ter celo ekološki neoporečnosti materialov v skrbi za okolje.

Preberi več >>

Kako lahko pisarniški stol učinkuje na vaše telo

Kako lahko pisarniški stol učinkuje na vaše telo

Sedenje na stolih nizke kakovosti telesu ne zagotavlja udobja in dovolj gibanja, zato lahko ostanete ujeti v isti drži ure in ure. Zaradi pomanjkanja gibanja se posledično mišice zakrčijo. Preberite kaj lahko naredite

Preberi več >>Kako izbrati barvo sedežne garniture?


Kako izbrati barvo sedežne garniture?

Za vas smo zbrali uporabne nasvete za opremljanje stanovanja in izbor barvnih kombinacij za posamezen prostor, s katerimi operirajo umetniki in dizajnerji.

Preberi več >>

Kako izbrati sedežno garnituroKako pravilno izbrati sedežno garnituro

Kaj je boljšega, kot zaključiti naporen delovni dan na udobni sedežni garnituri? Ali pa preživeti nedeljsko popoldne ob branju ali gledanju televizije, zleknjeni v objemu domačnosti?

Preberi več >>

Čiščenje sedežne garnitureSedežne garniture, kavči, zofe, dvosedi ali naslanjači so verjetno nepogrešljiv kos notranje opreme. vsakega udobnega doma – so pa lahko tudi prava nočna mora, ko pride na vrsto čiščenje.

Preberi več >>Kako pokončna drža vpliva na produktivnost in počutje v pisarni


Zdravja naše hrbtenice ne gre zanemarjati, s primerno držo pa lahko pripomoremo tudi k večji produktivnosti na delovnem mestu.

Preberi več >>

Kako izbrati kuhinjski stol?Kako izbrati kuhinjski stol

Kuhinjski stol je pomemben del našega pohištva, ki ga uporabljamo večkrat na dan, zato je izbira pravega lahko velik izziv. Pri nakupu nam je lahko v pomoč nekaj smernic.

Preberi več >>

Zakaj izbrati sedežno garnituro 2 v 1Včasih je veljalo prepričanje (ali kar nenapisano pravilo), po katerem sta bila nakup sedežne garniture, zofe oz. kavča, ter nakup postelje dva ločena dogodka. Sodobni trendi notranje opreme stanovanja pa težijo k temu, da je pohištvo čim bolj funkcionalno, ekonomično in ergonomično zasnovano.

Preberi več >>Retro luči za vaš domRetro luči

Ena najbolj priljubljenih obuditev so retro luči – združena eleganca, prefinjen slog, tradicija okusa preteklosti z roko v roki s sodobnostjo, svežino ostrih linij in sijočih, gladkih površin. Kaj je lepšega, kot v prostor vnesti detajl, s katerim ambient zasije v popolnoma novi luči?

Preberi več >>

Kako pravilno izbrati pisarniški stolKako izbrati pisarniški stol

Sedeč položaj povzroča napetosti v hrbteničnih strukturah, zato je bistvenega pomena, da izberemo kvaliteten stol, da bi se dolgoročno izognili zdravstvenim težavam s hrbtom.

Preberi več >>

Ustvarite popoln prostor za praznično vzdušje


Ustvarite popoln prostor za praznično vzdušje

Božični prazniki in za njimi najdaljša noč v letu bodo vsak čas tu.Vsaj tisti, ki te dni radi preživimo doma na toplem in v družbi najdražjih, družine in prijateljev, se znajdemo pred izzivom – kako funkcionalno preurediti prostor za prijetno druženje

Preberi več >>Kaj pomeni garancija s strani proizvajalca pohištva?


Ustvarite popoln prostor za praznično vzdušje

Eden izmed kriterijev, ko opremljamo stanovanje, je gotovo kakovost izbranih izdelkov. Pogosto ob prodajnih izdelkih zasledimo napise, ki nam objubljajo ''100% zadovoljstvo'' in garancije za eno, dve, tri, štiri, pet let. S tem se proizvajalec zaveže, da bo v primeru okvare ali poškodbe poskrbel za popravilo...

Preberi več >>

Na kupujmo mačka v žakljuNakup notranje opreme

Nakup sedežne garniture ali pa pisarniškega stola ni impulzivni nakup – sploh če želite, da bo nakup tovrstne opreme bodisi za stanovanje bodisi za poslovni prostor ostal naložba za nadaljnja leta, desetletja.

Preberi več >>

Zakaj se pri opremi stanovanja obrniti na arhitekta?


Zakaj se pri opremi stanovanja obrniti na arhitekta

Pri opremljanju ne gre zgolj za razvrščanje pohištva v prostor, zato je to precej zahteven projekt, če se ga lotimo na lastno pest.

Preberi več >>Popolna garnitura za jedilnico, teraso in vrt


Popolna garnitura za jedilnico, teraso in vrt

Ker se pri nakupu vrtnih stolov pogosto odločamo za komplet stolov in mize, bomo danes predstavili nekaj idej za izbor estetsko dovršene, kakovostne garniture za vaš dom – za notranjo in zunanjo uporabo

Preberi več >>