Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 500 €

Ugodna ponudba

Garantirano najnižje cene

Kratek dobavni rok

Izdelke dostavimo v 2 do 4 tednih

Aktivni vzglavniki

K dobremu počutju med spanjem pripomore tudi ustrezen vzglavnik, ki se lepo prilega glavi ter poskrbi za primeren položaj vratu in seveda tudi celotne hrbtenice.

Air System Klasik

Priporočamo vam vzglavnik z aktivnim zračnim sistemom Air System Klasik, ki ima priloženo tudi prevleko Tencel Micro z zadrgo. Ta je iz popolnoma naravnega, mehkega in odpornega materiala, ki ima izjemno sposobnost uravnavanja vlage, kar zmanjšuje rast bakterij. Ta klasični vzglavnik bo všeč vsem, ki imate radi klasično obliko, saj se ta prilagaja večini položajev med spanjem. Omogoča namreč precej udobja za vse, ki ponoči večkrat zamenjate položaj, vzglavnik z aktivnim zračnim sistemom Air System Klasik pa se kljub temu lepo prilega vaši glavi in telesu.


Air System Anatomski

Izberete lahko tudi anatomski vzglavnik z dvojnim valom in aktivnim zračnim sistemom Air System Anatomski. Tudi ta ima priloženo prevleko Tencel Micro z zadrgo. Ta je iz popolnoma naravnega, mehkega in odpornega materiala, ki ima izjemno sposobnost uravnavanja vlage, kar zmanjšuje rast bakterij. Posebna oblika vzglavnika z dvojnim valom, ki sledi krivulji vratu, se prožno prilagaja vratu in ne ustvarja napetosti. Zelo je primeren za tiste, ki imate težave s smrčanjem.

 

Air System Skledica

Tudi vzglavnik v obliki skledice z aktivnim zračnim sistemom Air System Skledica ima priloženo prevleko Tencel Micro z zadrgo. Ta je iz popolnoma naravnega, mehkega in odpornega materiala, ki ima izjemno sposobnost uravnavanja vlage, kar zmanjšuje rast bakterij. Zaradi posebne oblike skledice ga lahko uporabljate na tri načine: na strani za vrat, ki je primerna za vse, ki imate težave z bolečino v vratu; stran za sprostitev je namenjena navadnemu počitku, primerna pa je tudi za otroke, saj je ta stran znižana, vzglavnik v obliki skledice pa ima tudi klasično stran.

 

 

Pri vseh teh vzglavnikih je pomembno tudi to, da imajo prevleko iz posebne srebrne protistresne tkanine ASAA, ki preprečuje kopičenje elektrostatičnih nabojev, ovira elektromagnetna polja in je naravno antibakterijsko sredstvo.

 

Za več informacij o naši ponudbi aktivnik vzglavnikov nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.


Oglejte si ponudbo medicinskih vzmetnic >>