Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Oblazinjene postelje in zakonske postelje

Postelja je osrednji element opreme v vsaki spalnici. Lahko je različnih oblik in materialov – velikokrat so zaželene lesene ali kovinske postelje, odločite pa se lahko tudi za oblazinjene. Izdelane so lahko s prevlekami različnih barv, motivov in materialov.

Oblazinjene postelje za vsak okus

Pri nas so na voljo zelo raznovrstne oblazinjene zakonske postelje. Izberete lahko posteljo, katere barva blaga se prilega preostali opremi v spalnici ali vašemu okusu. Naše zakonske postelje so nadvse udobne in narejene iz visokokakovostnih materialov; zagotavljajo vam udoben spanec in sprostitev. Eleganca in udobnost sta glavni značilnosti, ki jih zaznamujeta.

Udobje oblazinjenih postelj

Oblazinjene postelje so trend zadnjih let, saj so mehke, prijetne in izjemno udobne. Za ljubitelje prefinjenega in elegantnega stila so na voljo tudi usnjene postelje, ki imajo kar nekaj prednosti pred navadnimi posteljami. Usnje je namreč zelo trpežen in obstojen material, ki ob stiku s kožo ne povzroča alergij, poleg tega pa usnje velja za vrhunec estetike v stanovanjski opremi. Usnjene postelje nudijo vrhunsko udobnost, kakovost in odličen dizajn. Na naši spletni strani si lahko ogledate vse modele in izberete svojo posteljo po meri.

Za več informacij o naši ponudbi oblazinjenih postelj nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.


Oglejte si ponudbo oblazinjenih postelj in zakonskih postelj >>