Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Klasične sedežne garniture

Ste nori na klasiko in bi radi uredili stanovanje po svojem okusu? Preverite našo ponudbo klasičnih sedežnih garnitur.

Pravilna izbira sedežne garniture

Sedežna garnitura je eden najbolj osnovnih elementov pohištva v vsakem stanovanju, zato je prava izbira garniture zelo pomembna. Največkrat je izbira povezana s stilom preostale opreme, ki jo imamo v stanovanju, ali pa s stilom, ki ga imamo najraje. Če ste ljubitelji klasičnega stila opreme, bodo sedežne garniture brezčasnega klasičnega stila prava izbira za vas.

Lepota klasične sedežne garniture

V čem je lepota klasičnega sloga opreme? Klasični slog in klasične sedežne garniture so zaznamovani predvsem z bogatimi, zaobljenimi in prepletenimi linijami na sedišču in naslonjalu; sedeži so balonasto obloženi, barve pa variirajo od pastelnih do močnih barv in od manjših do večjih vzorcev. Izbirate lahko tako med klasičnimi kotnimi oz. vogalnimi sedežnimi garniturami, trosedi, dvosedi, enosedi, klasične sedežne garniture s polotokom, klasične sedežne garniture z ležiščem in preostalimi postavitvami.

Klasičen stil v kombinaciji z modernim

Klasične sedežne garniture se z lahkoto ujemajo s pohištvom v klasičnem stilu. Kombiniranje z modernim stilom opreme je nekoliko težje, toda rezultat je lahko zelo originalen. Ker se usnje zelo dobro poda k modernemu stilu stanovanjske opreme, so klasične usnjene sedežne garniture dobra rešitev za kombiniranje klasičnega oziroma starinskega stila z modernim. Klasične usnjene sedežne garniture poleg tega odlikuje vrhunska kakovost usnja, ki velja za zelo trpežen in dolgo obstojen material.

Če imate težave s prostorom, je za ljubitelje klasičnega stila dobra rešitev klasična kotna sedežna garnitura, ki vam omogoča, da se ne odpoveste svojemu najljubšemu stilu kljub pomanjkanju prostora oziroma izbiri večjega kavča.

DoMize – prava odločitev in nakup.

Za več informacij o naši ponudbi klasičnih sedežnih garnitur nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.


Oglejte si ponudbo klasičnih sedežnih garnitur >>