Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

Jedilniški stoli

Če se sprašujete, kateri jedilniški stoli so najprimernejši za vas, potem ste na pravem naslovu; pri nas imamo namreč pestro izbiro lesenih jedilniških stolov, kovinskih jedilniških stolov ali plastičnih jedilniških stolov

Za modernejše vrste kuhinj je izbor pravega jedilniškega stola precej pomemben, saj je jedilniški stol poleg mize osnovni element kuhinjskega oziroma jedilniškega prostora. Da bi prišli naproti zahtevam najnovejših trendov, imamo na voljo široko paleto najrazličnejših modernih jedilniških stolov. Izberite ustreznega, da bo sedenje v vaši jedilnici še prijetnejše in udobnejše.  

Leseni jedilniški stoli

Narejeni so iz več vrst lesa: bukve, hrasta, jesena in številnih drugih, prav tako so različne tudi oblike lesenih jedilniških stolov. Sedišče je lahko oblazinjeno, lahko je iz umetnih materialov ali pa leseno.

Kovinski jedilniški stoli

Naši kovinski jedilniški stoli so udobni in oblikovno dovršeni, njihova ogrodja pa so različna – izberete lahko jedilniški stol z ogrodjem v kromu, kovinski barvi ali lakiranim podnožjem v različnih barvnih odtenkih. Prav tako imajo kovinski stoli različne naslone in sedala. Ta so lahko oblazinjena, lesena, plastična, kovinska ali iz umetnih materialov.

Plastični jedilniški stoli

Za najbolj drzne imamo v ponudbi širok izbor plastičnih stolov, stolov iz polikarbonata in drugih umetnih materialov. Plastične stole lahko umestimo v moderna stanovanja ali objekte, lepo se podajo v klasične ambiente, kot so npr. gradovi, pogosto pa so tudi gost številnih banketov ali porok. Če želite biti nekaj posebnega, izberite plastični jedilniški stol.

 

Za več informacij o naši ponudbi jedilniških stolov nas lahko pokličete na 031/502-469 ali nam pišete na info@domize.si.


Oglejte si ponudbo jedilniških stolov >>